Hur framställs kosmetika?

Hemligheten bakom bästa sminkningen

Har du någonsin tittat på kändisar och undrat vad deras hemlighet är för att få den där perfekta sminkningen? Den sminkningen som inte ser ut som smink utan enbart ser ut som ett perfekt vackert ansikte. Du kanske har provat hemma men får aldrig riktigt till det? Lösningen är enkel och inte så komplicerad som du kanske tror. Hemligheten är en bra grund. Grund betyder inte en dyr foundation utan grunden är din hud. Du kan köpa hur bra smink som helst men tar du inte hand om din hud ordentligt så hjälper inget smink i världen.

En bra hudvårdsrutin

Nyckeln till att få en bra och vacker hud är en regelbunden hudvårdsrutin med rätt sorts produkter för just din hud. Det är värt att lägga ned tid och pengar på att ta hand om dig själv och få både din hud och dig att glänsa.

Verso är ett populärt och prisvärt märke med fantastiska produkter som är anpassade efter riktiga kvinnor. Deras innovativa Verso super facial serum är något du kan börja använda direkt för att rädda din hud. Serumet har en krämig konsistens som både återställer och stärker huden, vilket du kan behöva om du inte tagit hand om din hud på rätt sätt innan eller om du vill ge huden en extra boost tack vare dess högre dos av retinol 8.

Versos hudvårdsprodukter är till för dig som har torr hy, fet hy, normal eller blandad hy samt för kvinnor med mogen hy. Det finns något att hitta för alla.

Komplettera gärna med deras dagkräm och nattkräm och lägg en härlig ansiktsmask någon gång per vecka så kommer du märka en förändring i din hy väldigt snabbt.

Andra faktorer som påverkar huden

Klimatet har en stor påverkan på vår hy. Vi har en tendens att bli betydligt torrare under vinterhalvåret och bör anpassa våra rutiner. Återfuktning är nyckeln, hellre för mycket än för lite.

Det är viktig att ta reda på vilken hudtyp du har eller använda ett märke som Verso som passar de flesta hudtyper.

Drick mycket vatten! Det gör underverk för din hud oavsett hudtyp. Rekommenderat är en liter per dag och ha gärna i lite citron eller ingefära för att stärka immunförsvaret samtidigt. Kom ihåg att huden faktiskt är kroppens spegel och kommer reflektera hur du mår i övrigt så det är också viktigt att du drar ned på stress, har en bra kosthållning och sover ordentligt om natten. Versos produkter kommer hjälpa dig en bra bit på vägen och lägger du ned tid på att ta hand om dig själv i övrigt så kommer du garanterat att gå runt och stråla som en filmstjärna du med!

ashe